Aftenmenu tirsdag d. 16 november
Forretter
Hjemmegravad laks
m. rævesovs, hjemmebagt malt Foccacia og pisket smør
kr. 148,-
Ganderups tartar
rørt m. trøffelolie, havsalt og ravigottecreme
serveres m. syltede rødløg, kapers frit, flødepeberrod og chips
på ristet rugbrød
kr. 168,-
Skaldyrs bisque
m. muslinger, prawns, tomatsalsa og creme fraiche
hertil malt Foccacia og pisket smør
kr. 158,-
Hovedretter
Jack Daniels Burger
m. bbq, Cheddar, bacon, salat og rødløg
hertil fritterede kartofler og A&K´s burger mayo
kr. 175,-
Stegt Flæsk
m. persillesauce og kartofler
kr. 175,-
Braisseret Lammeskank
på knust kartoffel m. senneps creme og grillede gulerødder
kr. 258,-
Desserter
Gammeldags æblekage
m. flødeskum og ribsgelé
kr. 88,-
Rabarber trifli
m. skum, makroner og ristede mandler
kr. 88,-