Aften
kl. 17.30 - 22.00DEN GODE START
Champagne
115,- pr. glas
Kirr Royal
98,-
Aperol Spritz
110,-
Oliven
38,-
Røgede saltmandler
45,-
Trøffel popcorn i dåse
65,-
Prunier Caviar Baerii
30 gr. 425,-
50 gr. 650,-
125 gr. 1400,-
KOKKE MENU
Juni 2022
skal bestilles af hele bordet
Tun – avocado – lime – soya
•
Brandade m. hummercreme
•
Nye kartofler – rygeost – ærteskud
•
Sommerbuk – brombær – hyldeblomst
•
Rødgrøds sorbet – créme anglaise – citrontimian
Kr. 445,-
FORRET
Friskpillede søkogte rejer
m. mayonnaise og citron på smørstegt franskbrød
108,-
Svampe a´la creme
m. syltede rødløg og fermenteret svampeglace
på smørstegt franskbrød
118,-
Ganderups tatar
m. trøffelolie, peberrodscreme, fritterede kapers og jordskok chips
168,-
HOVEDRETTER
Dagens ret
180,-
Dagens fisk
258,-
Jack Daniels Burger
m. jack d. bbq, cheddar, bacon og fritterede kartofler
180,-
Langtidsstegt ribeye
m. persillerodspuré, pebersauce,
syltede tomater og fritterede kartofler
298,-
OST & DESSERT
Ostetallerken
udvalg af oste – figenkompot – syltede nødder – knækbrød
138,-
Rabarber trifli
makroner – mandel splitter – flødeskum
88,-
Chokolade fudge
m. vanilje is, hindbær coulis, karamel og krokant
108,-
Månedens Dessert
spørg tjeneren
108,-
Hjemmelavede Petit Four
3 stk.
68,-
Hjemmelavet flødebolle
m. lakrids og marcipanbund
35,-
Kransekage
45,-