Ampelos vinmiddag

Fredag d. 21. marts

kl. 18.00 – 23.00 

Menu 

Snacks:

Foccacia m. brændt græskarkerne olie

Rugbrøds hapser m. rejer – urtemayo

Crustade m. svinerilette – røget mayo

Sta Rita Hills Piquette

 

*

Bagt torsk

m. svampepanade – spæd spinat – kapers frit – urteolie

Santa Barbara County Viognier – Phi

 

*

Stegte svinekæber

m. æble – rødbede – peberrodscreme

Sta. Rita Hills Syrah/Grenache Blend – Syrache

*

Kalvefilet

m. syltet løg – morkel/svampe creme – Pommes Fondant

Sta. Rita Hills Grenache – Delta

Sta. Rita Hills Syrah – Gamma

Årets første vinmiddag giver mulighed for,

at stifte bekendtskab med vinhuset

“Ampelos”.

Vingården er beliggende i det solbeskinnede Californien, og det er danske Peter Work og hans hustru Rebecca, som i mere end 20 år har stået bag udviklingen af de virkelig intense og smagfulde vine, som dette hus byder på.

Vi serverer en 4 retters menu og præsenterer 4 af husets vine.

Pris pr. person for menu, vin, vand og kaffe

950,-

Tilmelding kan ske på mail 

booking@restaurantambassaden.dk

eller

på tlf. 33 13 91 94

 

Betaling for arrangementet skal indbetales ved tilmelding

Reg. 3001 konto 0010220890

 

Først når indbetaling er modtaget er reservationen bekræftet.