Ampelos vinmiddag
Fredag d. 21. marts
kl. 18.00 – 23.00
Menu
Snacks:
Foccacia m. brændt græskarkerne olie
Rugbrøds hapser m. rejer – urtemayo
Crustade m. svinerilette – røget mayo
Sta Rita Hills Piquette
*
Bagt torsk
m. svampepanade – spæd spinat – kapers frit – urteolie
Santa Barbara County Viognier – Phi
*
Stegte svinekæber
m. æble – rødbede – peberrodscreme
Sta. Rita Hills Syrah/Grenache Blend – Syrache
*
Kalvefilet
m. syltet løg – morkel/svampe creme – Pommes Fondant
Sta. Rita Hills Grenache – Delta
Sta. Rita Hills Syrah – Gamma
Årets første vinmiddag giver mulighed for,
at stifte bekendtskab med vinhuset
“Ampelos”.
Vingården er beliggende i det solbeskinnede Californien, og det er danske Peter Work og hans hustru Rebecca, som i mere end 20 år har stået bag udviklingen af de virkelig intense og smagfulde vine, som dette hus byder på.
Vi serverer en 4 retters menu og præsenterer 4 af husets vine.
Pris pr. person for menu, vin, vand og kaffe
950,-
Tilmelding kan ske på mail
booking@restaurantambassaden.dk
eller
på tlf. 33 13 91 94
Betaling for arrangementet skal indbetales ved tilmelding
Reg. 3001 konto 0010220890
Først når indbetaling er modtaget er reservationen bekræftet.