Vinsmagning i København

Ambassaden & Konsulatet inviterer til oplysende og velsmagende vinarrangement i København Ø.

Kommende vinsmagninger

Vi udvælger med omhu restaurantens vine, og når vi afholder vinsmagning, håber vi på at kunne udvide horisonten hos alle, der interesserer sig lidt eller meget for vin og de forskellige smagsoplevelser.

Se vores kommende arrangementer med vinsmagning centralt i København.

Ambassaden &Konsulatet

Vinsmagning med en fast menu

Vi kombinerer vores vinsmagning med en fast menu. Retterne vil være nøje udvalgt til de vine som præsenteres, og så kan du samtidig fornemme, hvordan vinene komplimenterer de retter, du smager på i løbet af eftermiddagen eller aftenen.

Menuen består hovedsageligt af økologiske og lokale råvarer. Det valg har vi taget for smagens skyld, men det gør os bestemt heller ikke noget at vide, at vores madvarer kommer fra producenter, der har øje for kvalitet, friskhed og dyrevelfærd.

Er du nysgerrig angående retterne til vores vinarrangementer i København Ø, så kontakt os gerne og hør om vores aktuelle menu.

Vinsmagning med vennerne eller kollegerne

Hos Ambassaden & Konsulatet har du mulighed for at komme til vinsmagning for få personer eller det store selskab. Se vores kommende vinsmagninger i København Ø – eller bestil dit eget arrangement sammen med dine venner eller kollegerne på din arbejdsplads.

Har I særlige ønsker til, hvilke vine I gerne vil smage? Rødvin, hvidvin, rosévin eller champagne? Eller vine fra bestemte distrikter? Så kontakt os og hør om mulighederne.

Kom til vinsmagning i København hos Ambassaden & Konsulatet tæt på offentlig transport. Så kan I roligt smage på dråberne og hoppe på en bus eller toget fra Østerport Station, når I går herfra mætte og forhåbentligt også lidt klogere.