Reception i København

Planlægger du at holde reception i København i anledning af bryllup, fødselsdag eller en anden stor begivenhed i dit liv? Uanset anledningen kan vi hos Ambassaden & Konsulatet altid hjælpe dig med at skabe en god ramme for din fest.

 

Vores receptionslokaler i København Ø har plads til et mellemstort selskab, og vi har erfaring med at stå for alt det praktiske omkring både den hyggelige og lidt mere formelle reception i København.

Når du booker receptionslokaler i København Ø hos Ambassaden & Konsulatet kan du trygt læne dig tilbage og lade os overtage planlægningen. Vi lytter naturligvis til dine ønsker og behov.

Og vil du gerne planlægge lidt af festen selv, så er det bestemt også en mulighed. Men du kan også sagtens lade vores servicemindede og erfarne personale klare alt det praktiske arbejde med at arrangere en uforglemmelig reception centralt i København i vores lokaler lige ved Østerport Station.

Hyggelige receptionslokaler i København Ø

Hold din fest i vores lyse og hyggelige receptionslokaler i København Ø tæt på S-tog, busser og grønne områder. Vi har stort set både Holmens Kirkegård og Øster Anlæg i vores baghave.

Er du nysgerrig efter at se vores receptionslokaler, så besøg os i København Ø. Så kan du også i samme ombæring smage lidt af, hvad vores kokke kan præstere med brug af lokalt og økologisk kød, grønt og frugt.

Reception i København for virksomheder og private

Receptionen kan blandt andet benyttes i virksomheden i forbindelse med fejring af nye produkter, jubilæer blandt medarbejderne, at én af de ansatte nu går på pension eller blot for at fejre nogle gode år for firmaet.

Hos Ambassaden & Konsulatet holder vi også receptioner i København for private. Receptionen kan eksempelvis bestå af tapas, ost og vin til fejring af en fødselsdag. Eller I kan holde reception efter brylluppet på rådhuset samt i forbindelse med barnedåben eller navngivningen af en lille ny i familien.

Lad os stå for at arrangere din reception i København Ø – uanset anledningen.

Maden er vigtig til din reception

Til en reception er maden noget af det vigtigste. Vores kokke er både dygtige til at lave små tapasretter og mere traditionelle danske retter, der lige har fået et moderne tvist. Tal med os om dine forestillinger omkring menuen til din reception i København. Så vælger vi sammen den bedste og mest velsmagende løsning ud fra sæsonens råvarer, og hvad I kan lide at spise og drikke.