Konfirmation – lokaler på Østerbro

Skal I holde konfirmation? Så brug vores hyggelige konfirmationslokaler i København Ø. Konfirmationslokaler må gerne være stemningsfulde og have god plads til dine gæster. Hos Ambassaden & Konsulatet har vi plads til mange gæster i vores lokaler på det centrale Østerbro.

 

Hos os får du flotte konfirmationslokaler i København kombineret med skøn mad og en fantastisk service fra vores imødekomne personale. Vi har stor erfaring med at arrangere begivenheder såsom barnedåb, bryllupsfester og konfirmationer i København. Så ring til os og fortæl os mere om, hvilken konfirmation du og din teenager ønsker jer.

Konfirmation – lokaler, servering og oprydning

Hold festen for konfirmanden hos os på Ambassaden & Konsulatet og slip for at skulle arrangere cateringmad og stå for oprydningen, når gæsterne er taget hjem.

Vores konfirmationslokaler i København Ø kan både skabe rammen om den fine fest med hvid dug og mange retter, eller den helt afslappede fest for den nærmeste familie. Du vælger helt selv, hvad I bedst kan lide. På den måde bliver konfirmationsfesten, lige som I vil have den.

Ingen fest er for lille – og kun de færreste fester er for store til, at vi kan stå for planlægningen til de fleste konfirmationsfester.

Konfirmationslokaler i København

Skal din teenager konfirmeres i en kirke i København. Eller skal I holde nonfirmation, og foretrækker I, at det skal foregå på Østerbro eller tæt ved god offentlig transport?

Vores lokaler ligger få minutters gang fra Østerport Station. Der holder langt de fleste S-toge, og dine gæster, der kommer langvejs fra, kan ankomme med regionaltog fra det øvrige Sjælland. Lige uden for vores konfirmationslokaler kører bus 1A, som kører direkte til Metroen og Københavns Hovedbanegård.

Vores lokaler ligger desuden tæt på flere af Østerbros og Nørrebros kirker, og er I gående, kan I måske gå langs søerne, Østre Anlæg eller krydse Kastellet på vejen til lokalerne.

Konfirmationsmenu med lokale råvarer og økologi

Vi serverer en menu med fokus på økologi, dyrevelfærd og masser af lokale råvarer. Det gør vi både for dyrenes og miljøets skyld, men også fordi vi ganske enkelt synes, at det giver retter, der smager bedre. Kødet bliver mere mørt, når det kommer fra dyr, der har haft plads til at røre sig. Og grøntsagerne er mere sprøde og fulde af smag, når de kommer lige fra producenten, der har høstet dagen inden.