Julefrokost

Dansk mad til julefrokost i

København Ø

Hos Ambassaden & Konsulatet elsker vi god dansk mad. Vi nyder de gamle traditionelle retter med sildeanretninger, medister, flæskesteg og risalamande. Men vi kan også lide at ruske lidt op i de gamle retter og eksperimentere med nye smagsoplevelser. Hønsesalaten får selskab af bagte cherrytomater, der klæder den fede smag. Og osten kommer rigtig til sin ret sammen med vores hjemmelavede figenkompot.

Restaurant Ambassaden & Konsulatet

Dag Hammerskjolds Alle 7
2100 København Ø

Julefrokost restaurant i København Ø med god beliggenhed

Beliggenheden er ofte vigtig, når du kigger efter gode restauranter til din julefrokost i København. De færreste har lyst til at køre hjem i bil fra en god julefrokost i København – og mange steder er det heller ikke til at få en parkeringsplads.

Vælg en julefrokost restaurant i København tæt på bus og tog. Det gør det meget lettere for alle i selskabet at kunne komme let til og hjem fra festen. Ambassaden & Konsulatets tilbyder julefrokost lokaler i København Ø få minutters gang fra Østerport Station.
Fra Østerport Station kører de fleste S-toge, og bus 1A tager dig til Kongens Nytorv og metroen på 5 minutter. Her er det også nemt at fange en taxa.

Lad os arrangere din julefrokost i

København Ø

Det er hyggeligt at holde julefrokost, men det kan også være et rigtigt stort arbejde at få planlagt sådan et arrangement. Når du overlader din julefrokost i København til os, klarer vi alt det praktiske.

Vores venlige serveringspersonale har god erfaring med at hygge om gæsterne, og vores kokke tryller lækkerier frem, hvor der er garanti for god julestemning og fremragende smag. Faktisk er mange af vores retter baseret på økologisk eller lokalt produceret kød, frugt og grønt.

Book din julefrokost i København hos Ambassaden & Konsulatet, og lad os stå for madlavningen, borddækningen og oprydningen.