Forretningsmøde i vores restaurant på Østerbro

Overvejer du at holde jeres forretningsmøde ude i byen? Vi byder velkommen til Ambassaden & Konsulatets restaurant på Østerbro, hvor I kan kombinere forretningsmøde og en god frokost. Vi ligger lige ved Østerport Station, tæt på offentlig transport og grønne omgivelser ved Kastellet og Søerne. Så kan de sidste detaljer eventuelt forhandles på plads med en gåtur langs vandet.

Vores restaurant på Østerbro har et alsidigt menukort baseret på lækre danske råvarer. Lokale og økologiske råvarer er vigtige for os, men vigtigst er den gode smag og den gode stemning.

Holder du forretningsmøde hos os, får du hele vores separate lokale for dig selv. Det giver plads til koncentration og et godt afbræk fra arbejdet, når vi serverer jer en dejlig, velsmagende frokost.

Frokostmøde med egen tjener

Ambassaden & Konsulatet er en hyggelig restaurant på Østerbro, som du har mulighed for at reservere specielt til din virksomhed. Når du bestiller plads til et forretningsmøde hos os, lejer du et separat lokale i vores restaurant, så I ikke bliver forstyrret.

Fortæl om jeres behov i forbindelse med afholdelse af forretningsmøde hos os. Så reserverer vi god tid og sikrer, at alt det praktiske og tekniske er på plads. Når I bliver sultne, har vi dækket op i vores hyggelige lokaler til en god, dansk frokost.

Frokostmøde ude i byen

Er du freelancer uden eget kontor? Så tag fat i os og hold dit forretningsmøde eller oplæg hos Ambassaden & Konsulatet. Vi skaber rammerne for det intime frokostmøde for få personer eller for det større selskab.

Forretningsmøde med økologisk frokost

Trænger du til nye omgivelser i løbet af arbejdsugen? Kom ud af kontoret og få klaret forretningerne hos os i vores restaurant med god plads. Mens I arbejder, forbereder vores kokke maden til jeres frokostpause. Vores menu er inspireret af klassiske danske retter kombineret med nye toner.

Har du særlige ønsker for maden til jeres frokostmøde, så kan du naturligvis altid tage fat i os og fortælle, hvad I har lyst til at få serveret i løbet af dagen. Og I kan selvfølgelig blive og slappe af efter frokostmødet, hvis I har lyst til en drink eller øl til at fejre dagens arbejde.

Reserver lokaler i vores restaurant til dit forretningsmøde ved at ringe til os eller booke her på hjemmesiden.