Lokaler til fødselsdag i København

Står du og planlægger en stor eller lille fejring af din fødselsdag i Københavnsområdet?

På Ambassaden & Konsulatet har vi rigeligt med plads til langt de fleste fødselsdagsfejringer med både venner og familie. Vi klarer alt det praktiske. Overlad planlægningen, madlavningen og oprydningen til os og nyd din fødselsdag i København i fulde drag.

Fødselsdag i København med spisning

Har du ikke lyst til at stå i køkkenet i timevis, når du skal fejre din fødselsdag? Hos Ambassaden & Konsulatet i København Ø dækker vi op til din fødselsdag i vores restaurant med en lækker menu med danske, lokale råvarer.

Har du et hjerte for økologi og dyrevelfærd? Så kan du glæde dig over, at en stor del af vores kød og råvarer er økologiske eller fra landmænd, der prioriterer god kvalitet og dyr, der har haft det godt i deres levetid.

Tag et kig på vores menukort og få en fornemmelse af, hvilke retter vi serverer til daglig. Her kan du hente inspiration til menuen til din fødselsdag i København Ø. Du er velkommen til selv at komme med forslag til, hvad du gerne vil spise på festdagen – eller lad os sammensætte en menu eller buffet til anledningen.

Hyggelig fødselsdagsrestaurant i København Ø

Hold din fødselsdag i København hos os. Ambassaden & Konsulatet er en hyggelig restaurant i København Ø lige over for den amerikanske ambassade. Med den adresse har du kun få minutters gang hen til Østerport Station. Det gør det let for gæsterne at tage offentlig transport til din fødselsdag. København er ikke nem at finde parkeringspladser i, og med en placering tæt på busser og toge behøver dine gæster ikke holde sig til kildevand og sodavand hele dagen.

Når du holder din fødselsdag i vores restaurant på Østerbro, kommer du og dine gæster til at sidde i hyggelige, rustikke omgivelser. Vores lokaler er lyse og indrettet med mørke træborde og behagelige stole.

Vi står naturligvis for opsætning og borddækning, og du er velkommen til at komme med særlige ønsker omkring, hvordan lokalet skal tage sig ud i anledningen af din fødselsdag i København hos os. Vil du vide mere om mulighederne for at holde din fødselsdag i København ved Østerport, så ring eller send os en e-mail.