Firmafest i København

Er I på udkig efter lokaler til jeres kommende firmafest i København? Hos Ambassaden & Konsulatet har I mulighed for at booke hyggelige lokaler til firmafesten. Vi står for god stemning, hyggelige omgivelser og velsmagende mad baseret på økologiske og lokale råvarer.

Så tag fat i os, hvis I skal holde firmafest i København tæt på offentlig transport. I kan reservere hele restauranten til jeres private arrangement eller vælge at booke en del af vores lokaler til firmafesten. Det er helt op til jer.

Lokaler til firmafest

Vores lokaler ligger lige over for den amerikanske ambassade i kort gåafstand fra Østerport Station og Trianglen med gode busforbindelser. Lokalerne er hyggelige og rustikke med store vinduer ud til gaden.

Firmamøder med efterfølgende firmafest?

Er du ved at planlægge en hel dag i din virksomhed med forretningsmøder og firmafest i København bagefter? Hos Ambassaden & Konsulatet kan I samle hele jeres dag hos os. Vi stiller lokaler til rådighed til firmafesten, fagseminaret eller forretningsmødet med en tilhørende frokost. Så bliv hos os i stedet for at skulle transportere jer rundt mellem forskellige lokationer i løbet af dagen.

Vi har erfaring med at lægge lokaler til alt fra sommerfesten til frokostmødet, teambuilding eller fredagsbaren med vinsmagning og loungestemning.

Firmafest i København med loungehygge eller vinsmagning

Ambassaden & Konsulatet forstår at holde en god firmafest i København Ø. Vi ligger lige ved Østerport Station med gode tog- og busforbindelser. Og offentlig transport kan være en god idé efter en fantastisk aften hos os.

Er I til vinsmagning, loungebar eller bare noget god mad med økologi og lokale råvarer? Tag en snak med os om jeres forestillinger for menu, drikkevarer og lokaler til den kommende firmafest. Så vender vi tilbage med et godt tilbud ud fra jeres ønsker for dagen eller aftenen.

Vi ser frem til at høre fra jer og samarbejde om at skabe en sjov firmafest for jer i København Ø. I er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi til en uformel firmafest i København en fredag eftermiddag.