Bryllupslokaler i København Ø

På Ambassaden & Konsulatet kan vi tilbyde en afslappet og hyggelig ramme for jeres bryllupsfest.

Vores bryllupslokaler ligger på Østerbro, og vores køkken tilbyder gastronomi med vægt på høj kvalitet, økologi, dyrevelfærd og danske traditionelle retter, der har fået et moderne tvist.

Lokaler til dit bryllup i København

For de fleste er bryllupsfesten en af livets største fester, og noget de længe har set frem til og forestillet sig. Vi sætter derfor en ære i at tilbyde flotte bryllupslokaler i København og planlægge den bedste menu, så festen bliver personlig, stemningsfuld og mindeværdig.

Vi har plads til et mellemstort selskab af spisende bryllupsgæster og hjælper gerne med alt det praktiske omkring arrangementet. Så tag kontakt til os og hør meget mere, hvis I planlægger et hyggeligt bryllup med en begrænset gæsteliste og lægger vægt på at spise god mad, hvor kvaliteten er i orden. Ring til os og hør om mulighederne for at holde jeres store dag i vores bryllupslokaler centralt placeret i København.

Rustikke bryllupslokaler og menu med økologi

Ambassaden & Konsulatet har en fantastisk og praktisk beliggenhed lige ved Østerport Station i ambassadekvarteret. Faktisk ligger vi lige over for den amerikanske ambassade, så jeres gæster kan nemt komme til dit bryllup med offentlig transport.

Vores rustikke bryllupslokaler i København Ø danner de perfekte rammer for jeres private fest. Vores personale hygger om jer hele dagen og aftenen, og vores kokke står klar til at kreere en menu lige efter jeres ønsker.

Vi prioriterer god kvalitet og køber især ind hos lokale og økologiske producenter. Vi er af den holdning, at man tydeligt kan smage forskel, når dyrene har haft det godt. Det samme gælder for grøntsager dyrket uden sprøjtegifte, og som lige er blevet høstet uden en lang transporttid i skibe eller lastbiler.

Vil I vide mere om menuen? Så ring eller skriv til os og hør, hvad vi kan tilbyde. Måske har I særlige ønsker? Eller måske vil I gerne inspireres ud fra årstidens gode smage? Lad os tage en snak – eller kig forbi og lad jeres smagsløg vurdere, om vi er dette rette match til jeres bryllup i København.

Vi sørger for det hele

Hos Ambassaden & Konsulatet sørger vi for alt det praktiske i forbindelse med dit bryllup i København. Vi klarer opsætning af borde, vi tilbereder en lækker menu, serverer og klarer oprydningen efterfølgende. Så kan I slappe af og nyde den store dag uden at skulle stå for at klargøre eller tage opvasken. Overlad trygt planlægningen til os og glæd jer til den store dag.