Barnedåb i København Ø

En barnedåb må gerne blive fejret som noget ganske særligt. Hos Ambassaden & Konsulatet kan I fejre barnedåb i København Ø og tilbringe nogle hyggelige timer med de nærmeste venner og familien.
Vi kombinerer hyggelige lokaler med erfarent serveringspersonale og lækker mad af friske, lokale råvarer. Så kontakt os, hvis du gerne vil arrangere en hyggelig barnedåb på Østerbro.

Menuen til barnedåb

Hos Ambassaden & Konsulatet har vi især erfaring med danske retter serveret med et tvist. Tag eksempelvis et kig ned over vores menukort – så får du hurtigt en fornemmelse af, hvilken stil vi går efter. En brunchbuffet er et typisk valg til barnedåb og navngivningsfester, men du kan også vælge mere traditionelle danske retter, smørrebrød eller måske tapas og ost. Vores råvarer er valgt ud fra deres høje kvalitet, og mange af dem er økologiske eller med lokal oprindelse.

Har du nogle bestemte favoritter, som du gerne vil have på bordet til din barnedåb i København? Eller vil du gerne lade dig inspirere? Vi har stor erfaring med at arrangere barnedåb på Østerbro i København. Så book lokaler til barnedåb i København Ø hos os og hør samtidig om mulighederne for at sammensætte en menu eller et buffetbord, der vil forkæle både børn og voksne gæster.

Barnedåb: Lokaler København Ø

Ambassaden & Konsulatet tilbyder flotte og hyggelige lokaler i København Ø, som er et oplagt valg til afholdelse af barnedåb. Vi ligger få minutters gang fra Østerport station, så det er nemt for dine gæster at komme hertil med både S-tog, regionaltog og busser.

Vores lyse lokaler har plads til mange gæster til barnedåb, navngivningsfest, konfirmation eller reception. Vi ligger lige over for den amerikanske ambassade, og vores ”baghave” er den hyggelige, grønne Holmens Kirkegård.

Er du blevet nysgerrig efter at se vores barnedåbslokaler i København Ø eller smage på den mad, vi kan servere til din barnedåb på Østerbro? Du er altid velkommen til at kigge forbi og høre, hvordan vi vil kunne hjælpe med at gøre dagen helt speciel og mindeværdig.

Kom gerne ind forbi når du lige er i lokalområdet. Eller ring til os og aftal et møde, hvor vi kan fortælle om vores råd til den gode barnedåb i København.