Hyggelige selskabslokaler i København

Hold din fest i Ambassaden & Konsulatets selskabslokaler på Østerbro. Vi modtager med stor glæde selskaber og sætter en ære i at skabe de perfekte rammer til den store dag i vores selskabslokaler centralt i København.

Alle selskaber er velkomne hos Ambassaden & Konsulatet

Vi har mulighed for at holde selskaber både dag, aften og weekend. Skal du holde reception, fejre dåb eller konfirmation? Så book vores selskabslokaler i København lige ved Østerport Station og hold din fest i hyggelige rammer med god mad tilberedt af lokale og økologiske råvarer.

Selskabslokaler i København tæt på offentlig transport

Det er nemt at komme til vores selskabslokaler på Østerbro. Vi ligger lige ved Østerport, hvor dine gæster kan komme til med både S-tog og regionaltog. Du kan parkere i området eller tage bussen, der holder lige uden for døren eller i nærheden ved Trianglen.

Restaurant Ambassaden & Konsulatet

Dag Hammerskjolds Alle 7
2100 København Ø

Selskabslokaler til den private fest eller firmafesten

Lad os hjælpe med at skabe de perfekte rammer om din fest. Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder med at arrangere fester. Når du booker vores selskabslokaler i København Ø, får du en samlet pris på leje af vores lokaler, mad og opdækning.

Vi spørger ind til dine ønsker for dagen og giver dig et bud på menu og drikkekort samt opsætning af borde og siddepladser.

Skal du bruge selskabslokaler på Østerbro til heldagsmødet i virksomheden eller til fejring af noget helt særligt? Vores selskabslokaler centralt i København Ø er lige så velegnede til frokost- og middagsselskaber, som de er til konferencer, konfirmationsfesten, runde fødselsdage eller receptioner.

Uanset anledningen for festen, så står vi klar og gør vores bedste for at skabe en vellykket dag eller aften for dine gæster, kolleger eller samarbejdspartnere.

Vil du vide mere om vores selskabslokaler i København Ø?

Det er noget ganske særligt at holde en stor fest. Hos Ambassaden & Konsulatet ser vi frem til at hjælpe dig med at gøre dagen ekstra særlig og mindeværdig.

Tag en snak med os om dine ønsker for dagen eller aftenen. Vi møder dine behov og planlægger derfra, så du kan slappe af og trygt vide, at vi sørger for alt det praktiske, så du kan nyde dagen og tiden med dine gæster.

+45 33 13 91 94

frokostambassaden@gmail.com