Om Ambassaden & Konsulatet

Traditionel dansk mad i København Ø

Ambassaden & Konsulatet er en hyggelig restaurant, hvor vi serverer dansk mad i København Ø. Vi ligger lige på Dag Hammarskjölds Allé tæt på Østerport og over for den amerikanske ambassade i det mondæne ambassadekvarter.

Vores menukort er domineret af traditionel dansk mad og det klassiske frokostbord med sild og smørrebrød sammen med en iskold snaps. Når weekenden nærmer sig, holder vi desuden aftenåbent og inviterer på dansk mad og forskellige andre retter i København Ø.

Dansk frokost med danske råvarer

Hos Ambassaden & Konsulatet lægger vi vægt på, at råvarerne er danske og gerne lokalt produceret, når du sætter dig til bords hos os og skal have dansk frokost. Når vi serverer dansk mad i København Ø, sætter vi en ære i at gøre brug af de gode danske råvarer.

Traditionel dansk mad i København

Det højtbelagte smørrebrød og en god sildemad hører sig til, når man snakker om en god, dansk frokost i traditionel forstand.

Vi samles alle sammen om silden, fiskefileten og flæskestegen til julefrokosten, eller når vi bare skal forkæle os selv og nyde det gode danske håndværk. Ja, man kan vel egentligt sige, at et dansk frokostbord med traditionelle danske retter, er vores svar på det spanske tapas-bord. Sådan en kartoffelmad, stegt sild eller en mørbradbøf smager nu skønt.

Hos Ambassaden & Konsulatet serverer vi dansk mad i København Ø. Vi elsker en traditionel dansk frokost, men vi har også leget lidt med retterne og fornyet dem en smule. Eksempelvis har den stegte sild fået følgeskab af kapers. Kartoffelmaden er blevet røget og kombineret med hønsesalat. Og mørbradbøffen møder både bacon, syltede løg og gammeldags agurkesalat i en kombination af traditionel dansk frokost og en nytænkning af dansk mad i København Ø.

Restaurant Ambassaden & Konsulatet

Dag Hammerskjolds Alle 7
2100 København Ø

Bestil bord og nyd dansk mad i København

Lyder det tillokkende? Så bestil bord til lækker og lokal dansk mad i København på Dag Hammarskjölds Allé 7. Eller kom forbi og se, om vi ikke har plads til dig til traditionel dansk mad i vores hyggelige lokaler 5 minutter fra Østerport station.