Aftenmenu tirsdag d. 16 november

 

 

 

Forretter

Hjemmegravad laks

m. rævesovs, hjemmebagt malt Foccacia og pisket smør

kr. 148,-

Ganderups tartar

rørt m. trøffelolie, havsalt og ravigottecreme

serveres m. syltede rødløg, kapers frit, flødepeberrod og chips

på ristet rugbrød

kr. 168,-

Skaldyrs bisque

m. muslinger, prawns, tomatsalsa og creme fraiche

hertil malt Foccacia og pisket smør

kr. 158,-

Hovedretter

Jack Daniels Burger

m. bbq, Cheddar, bacon, salat og rødløg

hertil fritterede kartofler og A&K´s burger mayo

kr. 175,-

Stegt Flæsk

m. persillesauce og kartofler

kr. 175,-

Braisseret Lammeskank

på knust kartoffel m. senneps creme og grillede gulerødder

kr. 258,-

 

Desserter

 

Gammeldags æblekage

m. flødeskum og ribsgelé

kr. 88,-

Rabarber trifli

m. skum, makroner og ristede mandler

 kr. 88,-