Ambassaden & Konsulatet – restaurant nær Parken

Skal du til en af sæsonens helt store fodboldkampe? Eller til koncert i Parken med din favoritsanger eller et af dine yndlingsbands?

Kommende arrangementer i parken

Hos Ambassaden & Konsulatets restaurant tæt på Parken tilbyder vi en helt særlig Parken-menu. Vi serverer maden, så det passer med det arrangement, du skal videre til.

Vi holder øje med tiden og sikrer, at du kan slappe af og nyde maden uden at skulle skæve til klokken og tjekke, hvornår I skal videre. Bestil bord hos os i vores restaurant nær Parken og start aftenen eller eftermiddagen med et rigtig godt måltid mad.

Vi har i øjeblikket ingen kommende arrangementer

Restaurant ved Parken

Ambassaden & Konsulatet ligger mindre end 1,5 kilometer fra Parken. Vi udvælger en lækker menu, så du er behageligt mæt og i god tid kan gå de 20 minutter hen til stadionet. Menuen fastsættes med udgangspunkt i sæsonens råvarer og udvalget hos vores leverandører.

Ny restaurant ved Parken Østerbro

Ambassaden & Konsulatet er et af de foretrukne spisesteder nær Parken. Vi ligger lige efter Østerport Station på Dag Hammarskjölds Allé 7 lige over for den amerikanske ambassade.

Til dagligt serverer vi dansk mad med masser af økologi og brug af lokale råvarer. Vores restaurant nær Parken holder aftenåbent hen mod weekenden, og vi tilbyder frokostarrangementer og har plads til store selskaber til bryllup og barnedåb.

Når der er særlige arrangementer i Parken, er der stor efterspørgsel efter god mad på restaurant nær Parken. Vi tilbyder derfor en menu med fokus på god smag, kvalitet og en kombination af lokale råvarer og kød med fokus på dyrevelfærd. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi serverer på vores restaurant nær Parken, når du skal videre til de store sportsbegivenheder, koncerter eller kulturelle oplevelser.